in

Izgoreli radionica, kuća i nekoliko automobila

Izgoreli radionica, kuća i nekoliko automobila

U velikom požaru koji se dogodio u četvrtak u prijedorskom naselju Čirkin polje izgoreli su radionica, kuća i nekoliko automobila.

Kako su rekli iz Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor, u požaru automehaničarske radionice u Čirkin polju u potpunosti je izgorela radionica i devet automobila.

“Ogromna šteta je na kući, a oštećenja od toplote su vidljiva na još četiri okolna objekta”, naveli su vatrogasci iz Prijedora.

Kako su za “Nezavisne novine” ranije rekli, u požaru nije bilo povređenih osoba, prenosi .

“Zapalila se radionica, nakon čega je požar prešao na kuću istog vlasnika, a onda je zahvatio i susednu kuću. Požar je pod kontrolom i nema povređenih”, kazali su iz Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor.

Dodali su da je u isto vreme došlo do požara u jednoj prijedorskoj peletari, ali i da je i taj požar bio pod kontrolom.

Radovan Martić, starešina vatrogasaca rekao je da je požar izbio u zanatskoj radionici u Ulici Ivana Mažuranića, te da je zahvatio i kuću i vozila u blizini.

“Sprečili smo da se požar proširi na ostale kuće. Sve raspoložive snage i tehnika vatrogasne jedinice su na terenu i trenutno se radi na raščišćavanju i gašenju požara”, rekao je Martić.

U pomoć su vatrogascima su, pored komšija, pritekli i pripadnici policije, žandarmerije dok su vodu pored vatrogasaca dovozile i cisterne firme “Niskogradnja Marjanović”.

Tagovi