in

Igrao se žmurke i sakrio u kontejner, pa posle 6 dana pronađen u drugoj državi (VIDEO)

Igrao se žmurke i sakrio u kontejner, pa posle 6 dana pronađen u drugoj državi (VIDEO)

Jedan dečak iz Bangladeša može sebe da smatra svojevrsnim srećnikom, s obzirom da je preživeo ni malo naivnu avanturu. Naime, on se igrajući žmurke sakrio u transportni kontejner i krijući se u istom završio u drugoj državi.

On je ostao zaključan unutar transportnog kontejnera gotovo šest dana!

17. januara ove godine, dok je istovarao kontejnere sa bangladeškog broda, osoblje malezijske luke Klang bilo je šokirano kada je videlo zbunjenog i iznemoglog dečaka kako izlazi iz jednog od kontejnera.

Nije govorio lokalni jezik pa lučke vlasti nisu mogle da izvuku nikakve informacije od njega, ali su sumnjale da je žrtva kriminalne organizacije trgovine ljudima, pa su odmah pozvale policiju.

Ispostavilo se da se dečak igrao žmurke sa prijateljima u svom rodnom gradu Čitagongu u Bangladešu i da je odabrao transportni kontejner kao mesto za skrivanje. Zaključao se unutra i narednih šest dana proveo na brodu za Maleziju.

@al_zach90

Ah sudah!!!!!

♬ bunyi asal – AAL – AAL

Uprkos njegovim vapajima niko mu nije pritekao u pomoć, pa je proveo šest dana zaključan unutar kontejnera. Njegov kontejner je prevezen brodom, skoro 2.000 milja do Port Klanga u Maleziji.

Dečak nije ništa jeo danima kada je konačno uspeo da pobegne iz metalnog zatvora i izgledao je mršavo. Srećom, on je stabilizovan u bolnici i očekuje se da će se potpuno oporaviti.

Malezijske vlasti potvrdile su da nema razloga da se sumnja u dečakovu priču

Izvor: Zanimljivosti dana

Lepa Jelena (31) sa FBI spasavala žrtve trgovine ljudima, danas Ilon Mask ne može bez nje