in

Humanitarni koncert za pomoć “Roditeljskom kutku”

Humanitarni koncert “Dete od snova” za pomoć Roditeljskom kutku biće održan 20. februara od 18 časova u Kombank dvorani, u organizaciji Udruženja “Uvek sa decom” i pevačice Bojane Mašković, saopštili su organizatori.

Kako se navodi, svakoga dana u Srbiji jedno dete oboli od raka. Da bi njima i njihovim porodicama olakšali teške dane, neophodno je obezbediti Roditeljski kutak, gde će u pauzama između terapija moći što kvalitetnije da provedu vreme.

Zbog toga je udruženje „Uvek sa decom“ pokrenulo akciju prikupljanja sredstava za kupovinu stana koji će biti na raspolaganju deci i roditeljima. Deo sredstava će biti prikupljen i na humanitarnom koncertu koji će realizovati Bojana Mašković sa kolegama pevačima i glumcima.

Na koncertu će učestvovati: Bajaga, Dejan Cukić, Boris Režak, Knez, Bojana Stamenov, Saška Janković, Bojana Mašković, Daniel Kajmakoski, Saša Kovačević, Dušan Svilar, Ana Bebić, Igor Simić, Bojan Marović, Branislava Podrumac, Filip Pat, Boda Ninković, Mina Lazarević, Žarko Stepanov, Stojan Đorđević, Mateja Popović i drugi.

Autorka Bojana Mašković je pesmu “Dete od snova” poklonila udruženju “Uvek sa decom” sa željom da se podstakne doniranje sredstava slanjem sms poruke 7175 na broj 7175, kao i gledanje spota na You Tube kanalu IDJ Kids, jer je sav prihod od pregleda takođe namenjen udruženju, navodi se u saopštenju.

Ulaznice za humanitarni koncert po cenama od 1.000, 1.500 i 2.000 dinara mogu se kupiti na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima i preko online servisa tickets.rs.

Ulaz za decu do sedam godina je besplatan, a za decu od osam do 12 godina cena ulaznice je 800 dinara, a realizaciju humanitarnog koncerta su podržali Ministarstvo kulture, GO Vračar i Kombank dvorana.