in

Firma Nebojše Krstića i Jasmine Stojanov dobila 1,7 miliona dinara od RTS

Firma Nebojše Krstića i Jasmine Stojanov dobila 1,7 miliona dinara od RTS

Poslanica i potpredsednica SSP Marinika Tepić tvrdi da je firma “Nova communications”, koju su osnovali Nebojša Krstić i Jasmina “Džesi” Stojanov, dobila od RTS 2022. godine posao vredan više od 1,7 miliona dinara.

Ona je na Tviteru objavila ugovor, na kome se navodi da je Javna medijska ustanova Radio televizija Srbije od firme Nova communications naručila uslugu pod nazivom „Medijsko planiranje i praćenje sa analizom“, za koju je procenjena vrednost, na ugovoru koji je objavila Tepić, od 1.728.000 dinara.

Nova.rs podseća da je „Nova communications“, registrovana kao preduzeće za tržišne komunikacije i propagandu, do početka septembra 2017. godine bila u vlasništvu tadašnjeg člana Upravnog odbora Radio-televizije Srbije i medijskog savetnika bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, Nebojše Krstića.

Krstić je posle stupanja na funkciju vlasništvo preneo na saradnicu Jasminu Stojanov koja je takođe, kao šef informativne službe, radila u Tadićevom kabinetu.

Javnost je u više navrata bila izveštavana o poslovima Stojanov, odnosno Krstića. Između ostalog, firma je 2018. godine za posao oglašavanja dobila 90 miliona dinara od Gradske uprave Beograda, podseća Nova.rs.

„A moraju svi još i još i Telekom i Galenika… Ukupno 858 miliona dinara samo 2022. (7,3 mln €)“, navela je Tepić na Tviteru.

Tagovi