in

Fatima (38) na smrt izbola Dragana (71), tvrdi da ju je napao dok mu je čistila stan

Fatima (38) na smrt izbola Dragana (71), tvrdi da ju je napao dok mu je čistila stan

Fatima Z. (38) uhapšena je zbog sumnje da je 3. februara ubila Dragana V. (71) u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru. Telo sa ubodnim ranama od oštrog predmeta pronašao je rođak nastradalog čoveka, koji je odmah pozvao policiju.

Uhapšena je priznala da je ubila Dragana, a kao motiv ubistva navela je da ju je on primoravao na seksualne odnose, piše Nova.

– Fatima je navodno čistila stan kod starijeg čoveka, te je brzo locirana. Ona je ispričala svoju verziju priče, a to je da je u jednom trenutku došlo do sukoba, kao i da je on nasrnuo na nju kako bi imali seksualne odnose. Nakon toga mu je ona zadala nožem smrtonosne povrede po telu, nakon čega je očistila nož i pobegla. Sve ove tvrdnje se još uvek ispituju – navodi sagovornik portala i dodaje da se ne isključuje mogućnost da je motiv bilo i koristoljublje.

Vrata stana su zapečaćena, a telo Dragana V. je odvezeno na obdukciju.

FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Kako su za „Blic“ ispričale komšije, Dragan je bio miran čovek.

– Nije se družio sa komšijama, ali uvek je bio prijatan čovek. Nemam ništa ružno da kažem za njega, a tu ženu stvarno nismo viđali. Pitala nas je i policija da damo izjavu ali stvarno niti smo je vižali, niti čuli neku buku i svađu iz stana… Šokirali smo se kada smo čuli da je čovek ubijen u našoj zgradi – rekao je komšija za „Blic“.

Penzionera su juče (3. februar) oko 11.40 sati u Ulici Sime Igumanova na Vračaru pronašli rođaci, koji su odmah alarmirali policiju.

– Juče sam ga poslednji put video, bio je raspoložen. Ne znam šta se tu dogodilo niti ko ga je našao. Bio je dobar čovek, ne znamo ko bi mogao da mu naudi – kažu komšije iz zgrade u Ulici Sime Igumanovića na Vračaru.

Druge komšije iz zgrade navele su da su u šoku nakon saznanja da je Dragan ubijen.

– Videli smo da su ga stavili u crnu kesi i odveli pogrebnim kolima na obdukciju. Čuli smo da je bilo krvi po stanu i da je čovek bio krvav – kažu žitelji zgrade u kojoj je nađeno telo.

zgrada vracar
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Jedna komšinica je rekla da su svi u zgradi uplašeni. Dragana su pronašli na podu stana u krvavoj odeći.

– Viđali smo neku ženu da dolazi kod njega, ali ne znamo da li je to ta. Nije se čula nikakva svađa. Dragan je stalno pričao o ćerkama i unucima, bio je veseo čovek – zaključuje ona.

Supruga lekara nasilnika imala jezive povrede, tukao je 27 dana, slomio joj rebra i nadlakaticu