in

Er Montenegro otkazao letove iz Podgorice za Beograd i Ljubljanu

Er Montenegro otkazao letove iz Podgorice za Beograd i Ljubljanu

Avio-kompanija “Er Montenegro” saopštila je da su zbog uočene tehničke neispravnost na avionu AOA otkazani letovi iz Podgorice za Beograd i Ljubljanu koji su bili zakazani za jutros.

U saopštenju se navodi da je tehnička neispravnost uočena juče, prenose „Vijesti“.

„Nakon svakog letačkog dana u kompaniji Er Montenegro obavlja se redovna i stroga tehnička kontrola aviona prilikom koje je juče, 24. januara, uočena određena tehnička neispravnost na avionu AOA. Napominjemo da ona nije mogla ni u jednom trenutku ugrozi bezbednost leta već da su u pitanju stroge procedure iz oblasti sigurnosti i bezbednosti koje su standardne za avijaciju“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da se trenutno radi na otklanjanju neispravnosti, što je uslovilo i određene izmene režima saobraćaja.

„Konkretno, let za Ljubljanu koji je planiran danas, realizovaće se u petak, o čemu su putnici obavešteni odmah, odnosno u rokovima u kojima je to, s obzirom na nepredviđene okolnosti, bilo jedino moguće. „Er Montenegro“ u svakoj situaciji vodi računa o svojim putnicima, poštujući i Zakon o obligacionim odnosima u vazdušnom saobraćaju pa je putnicima na ovom letu, pored alternativnog datuma, ponuđena i opcija novčane refundacije“.

Iz „Air Montenegra“ je pojašnjeno i da kada je u pitanju jutarnji let za Beograd, da su svi putnici, u saradnji sa njihovim partnerima, stigli do odredišta.

Tagovi