in

Donirano dva miliona dinara za kupovinu kombija za prevoz dece obolele od raka

Donirano dva miliona dinara za kupovinu kombija za prevoz dece obolele od raka

Hrabrim mališanima obolelim od raka i njihovim roditeljima odlazak na terapije do bolnice i nazad do njihovih domova odsad će biti mnogo lakši i sigurniji zahvaljujući donaciji od dva miliona dinara udruženju NURDOR za kupovinu kombi vozila „fijat doblo“ za potrebe prevoza dece.

„Svesni smo, i kao pojedinci i kao kompanija, koliko je mališanima obolelim od raka, kao i njihovim najbližima, potreban svaki vid pomoći. Ovi mali superheroji, koji su prerano morali da odrastu, suočeni sa ozbiljnom bolešću, zaslužuju da im pružimo podršku kroz svaku reč i delo. Ova donacija je naš način da im pokažemo da smo tu za njih i njihove najbliže, da kroz teške trenutke ne prolaze sami“, poručila je Jelisaveta Obradović, menadžerka ljudskih resursa u kompaniji dm.

Izvor : dm drogerie markt

Udruženje NURDOR okuplja roditelje i prijatelje dece lečene od kancera, s ciljem da se poboljša kvalitet lečenja i život obolelih mališana i njihovih porodica. Od 2003. godine to udruženje svakodnevno brine o deci i roditeljima na području cele Srbije.

„NURDOR već godinama pokušava da u Beogradu trajno reši pitanje prevoza dece obolele od raka. Vozila koja smo do sada koristili bila su stara, često su se kvarila, kontinuirano su stvarala troškove i nisu bila trajno rešenje. Zaista smo presrećni i zahvalni na donaciji za kupovinu novog vozila, jer ovo za nas pre svega znači sigurnost i bezbednost dece, a onda i veću udobnost i umanjenje troškova“, istakla je Joland Korora, predsednica NURDOR-a.

Tagovi