in

Dokumentarni serijal “DecenijAVlasti” od ponedeljka do srede u 20h

Može li se kroz jednu deceniju proći za pet sati, u pet epizoda dokumentarne serije? I da li je to moguće čak i u slučaju da se ta decenija događa u Srbiji i obuhvata prethodnih 10 godina vlasti Srpske napredne stranke i njenog lidera Aleksandra Vučića?

Dokaz da je i to moguće daje dokumentarna serija „DecenijAVlasti“, čije prve tri epizode emitujemo u ponedeljak, utorak i sredu, a preostala dva nastavka će gledaoci televizije N1 moći da vide u naredna dva ponedeljka.

U režiji Janka Baljka, sa glumcem Srđanom Miletićem kao naratorom, gledaoci će moći da se podsete događaja i procesa protekle decenije koji su doveli do ovog specifičnog istorijskog trenutka u kojem se Srbija nalazi.

Serija „DecenijAVlasti“ u pet epizoda detaljno opisuje put kojim su jedan čovek i jedna partija preuzeli skoro apsolutnu kontrolu nad jednom zemljom i pretvorili ovaj deo sveta u svojevrsni centar populizma i autokratije.

Kako je SNS osnovana i kojim je putem išla?

Da li je Srbija napredovala ili potrošila deceniju kako bi se učvrstila vladavina jedne partije i jednog čoveka?

Godine izbora, mitova, propagande, nasilja…

Kako smo živeli, čemu se radovali, zbog čega plakali?

Dokumentarni serijal “DecenijAVlasti”, prve tri epizode, gledajte od 14. do 16. februara (ponedeljak, utorak i sreda) u 20 časova, samo na N1.

Ovaj serijal, nakon emitovanja, moći ćete da pogledati i bilo kada u okviru novog kataloga N1 izbor u EON video klubu.

Tagovi