in

“Danas na lokalu” u još tri grada

List Danas je proširio svoju dopisničku mrežu na još tri grada čime je broj gradova iz kojih će ubuduće izveštavati o svim bitnim lokalnim temama proširen na 13.

„Čitaoci će od sada moći da prate dešavanja i čitaju bitne teme i životne priče i iz Šapca, Zaječara i Jagodine na posebnim stranama portala Danasa, ali i da zaprate naše lokalne Fejsbuk stranice za ove gradove“, navedeno je u saopštenju Danasa.

Podsetimo, na portalu Danasa otvorene su u decembru posebne stranice za 10 gradova: Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Užice, Kragujevac, Niš, Vranje, Novi Pazar, Kikinda i Majdanpek gde svi zainteresovani mogu da pročitaju najvažnije vesti o funkcionisanju ovih lokalnih zajednica.

Iz Danasa poručuju da su na Facebooku otvorili stranicu za svaki navedeni grad, gde ih građani mogu kontaktirati, predložiti temu, javiti za problem ili istaći nešto lepo što se dešava u njihovom gradu.

“Širenjem dopisničke mreže Danasa i otvaranjem lokalnih stranica želimo da čitaocima ponudimo pouzdane informacije i realnu sliku o zbivanjima u njihovim gradovima i opštinama”.

Listu svih gradova i Fejsbuk stranica možete pronaći OVDE.

Tagovi