in

Da li ćemo ostati žedni zbog metroa?

Da li se izgradnjom metroa ugrožava jedno izvorište pijaće vode u Beogradu? Ko će o njemu voditi brigu posle privatizacije Instituta za vodoprivredu “Jaroslav Černi”? Kakav je interes firme “Milenijum tim” u privatizaciji Instituta? Osim izvorišta pijaće vode, koliku ćemo još cenu platiti? O tome u temi jutra govore hidrogeolog Branislav Božović i saobraćajni inženjer Dragomir Lukić.

Dnevnu štampu prelistavamo sa profesorom Pravnog fakulteta i nekadašnjim funkcionerom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem.

Na Svetski dan neuroendokrinih tumora saznajemo kako izgleda svakodnevni život pacijenata iz Srbije koji imaju dijagnozu te retke bolesti.

Posle 40 godina legendarna grupa ABBA objavila je novi album! Kako su Anjeta, Beni, Bjorn i Frida spasili 2021. godinu? I zašto je prema mišljenju kritičara i fanova, taj muzički događaj verovatno najiščekivaniji povratak u istoriji pop muzike?

Muzička diva svetskog glasa koja je proslavila sevdah, vraća se u Beograd gde će održati koncerte 12, 13 i 15. novembra. O ponovnom susretu sa beogradskom publikom, muzici i životu u Novom danu govori Amira Medunjanin.

Tagovi