in

Četiri osobe uhapšene zbog napada na roditelje dečaka iz Srbije

Četiri osobe uhapšene zbog napada na roditelje dečaka iz Srbije

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su se oglasili saopštenjem za javnost u vezi sa incidentima i napadom koji se dogodio na međunarodnom dečijem sportskom turniru na Ilidži.

Kako su istakli, identifikovane su i pronađene četiri osobe, koje su lišene slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Reč je o E.B. (20), nastanjen na području opštine Novi grad Sarajevo, A.T. (27), nastanjen na području opštine Ilidža, H.D. (28) nastanjen na području opštine Ilidža i E.H. (23), nastanjen na području opštine Vogošća.

Uhapšene osobe su smeštene u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tokom dana izvršiti kriminalistička obrada.

Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju i dokumentovanju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj, u kojem je jedna osoba lakše povređena ispred hotela na Ilidži, tokom održavanja internacionalnog turnira za dečake u malom fudbalu.

Podsetimo, napad na turniru u Sarajevu dogodio se u subotu uveče, kada su lokalni huligani suzavcem, bakljama i noževima napali roditelje maloletnih dečaka iz Srbije.

Tagovi