in

Brnabić o izjavi Stanislave Pak o radu ”na crno”: Laž stara 14 meseci

Brnabić o izjavi Stanislave Pak o radu ”na crno”: Laž stara 14 meseci

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je da izjava članice Glavnog odbora SNS i nekadašnje savetnice Tomislava Nikolića Stanislave Pak da je pet godina bila u kabinetu predsednika ”na crno”, laž i direktna optužba na račun predsednika Srbije.

Pak je za televiziju N1 danas izjavila da napušta stranku i pozvala ljude da ne dođu na miting SNS u petak 26. maja. Kazala je i da je je pet godina bila u kabinetu predsednika bez regulisanog radnog satusa, bez zdravstvenog osiguranja za nju i njenu decu.

“Rekla sam da sam sigurna da to nije istina, a sada i potvrđujem da je to ‘obična laž i to laž stara 14 meseci“, rekla je Brnabić u Skupštini Srbije.

Kako je navela, Pak je početkom marta prošle godina uzela advokata Vladimira Gajića koji je zastupao, dobila sve podatke 17. marta 2022. godine sa svim kopijama, rešenjima, dokazima.

Reč je o, kako je navela, pokušaju diskreditacije “glupe i lako proverljive“.

“Sigurna da to što ona priča nije istina, poznajući kako radi Vučić i sistem, ali ostaviću Predsedništvu da se oglasi tim povodom“, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje poslanika sa liste Moramo Radomira Lazovića da li je to moguće, šta ćete uraditi povodom tog saznanja, ko to plaća, ako se u kešu daju novci savetnicima predsednika.

Premijerka je rekla de ja prijatno iznenađena odlaskom Stanislave Pak iz Srpske napredne stranke.

“Ide nam sve bolje, zahvaljujući protestima iz stranke su istupili Zorana Mihajlović, Dragan Šormaz i Stanislava Pak. Mi smo sve jači“, rekla je Brnabić.

Lazović je na početku obraćanja u skupštini Srbnije rekao da je lepo videti članove Vlade Srbije na okupu “možda jedan od poslednjih puta“.