in

Borko Stefanović najavio tužbu protiv Vulina “zbog uvreda i laži”

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović, izjavio je da ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nije odgovorio koliko se ljudi poslednjih dana i nedelja organizovano prijavilo na beogradske adrese, i najavio da će, dok čeka odgovor, podneti tužbu protiv Vulina za, kako navodi, uvrede i laži.

Dodao je da je Vulin optužio članove SSP kako „patroliraju po Vračaru“, uz ocenu da Vulin jeste bio ministar policije i vojske, ali nije služio vojni rok, pa ne bi ni umeo da patrolira.

Stefanović kaže da je neverovatno da o nečijem patriotizmu „sudi čovek koji je kao miljenik Mire Marković nosao hekler na Miloševićevim mitinzima kada je navijao da se narod poliva vodom“.

“Podsetiću ministra Vulina koji se krije iza nepostojećeg pokreta da su njegovi politički idoli postavljali rampu na Drini, a da je vlast, čiji sam i ja bio deo, omogućila našim sunarodnicima da imaju dvojno državljanstvo sa svim pripadajućim pravima. Za razliku od Vulinovog novog gazde, mi nikada te ljude nismo ucenjivali kako bismo dobili glas”, naveo je Stefanović.

On je istakao da se umesto ministra oglasila “nepostojeća organizacija Pokret socijalista” i kako ga ne bi začudilo da se i nakon tužbe, Vulin “sakrije iza svog nepostojećeg pokreta”.

Tagovi