in

“Bolje da se uhvatiš za dalekovod, nego za Jovanu Jeremić”: Voditeljka pretila gostu zbog SNS-a (VIDEO)

“Bolje da se uhvatiš za dalekovod, nego za Jovanu Jeremić”: Voditeljka pretila gostu zbog SNS-a (VIDEO)

Voditeljka Pinkovog Jutarnjeg programa Jovana Jeremić se ne zaustavlja… Pre nekoliko dana ona je svojim šokantnim izjavama uvredila kosovske Srbe, a sada je vrlo agresivno napala svog gosta u studiju.

Naime, jedan od gostiju u studiju televizije Pink bio je aktivista Zlatko Lutovac, koji je osnovao pokret Pobednička Srbija i u emisiji krenuo da priča o tome.

– Samo moram da kažem da po istraživanjima pokret Pobedničke Srbije ima veću podršku od SNS-a. Imamo trenutno najveću podršku u Srbiji – započeo je Lutovac, a voditeljka ga je brže-bolje prekinula.

– Zlatko, ja pričam ovde sada. Ti si došao u emisiju, pozvali smo te da prelistavamo štampu. Dakle, može ovo da bude slobodna država, ali ovo je emisija koju ja uređujem i koju ja vodim i pričaće se ono o čemu ja želim. Tema jutarnjeg programa i pretresa štampe nije tvoj pokret. Moraš da naučiš da kada imamo neku temu, da se te teme i držimo i da se ne igraš sa mojim strpljenjem, jer to koliko ja mogu da budem bezobrazna ne može, veruj mi, niko u ovoj zemlji – rekla je Jovana Jeremić, pa nastavila pretećim tonom:

– Pričamo o temama koje su na naslovnim stranama. Zakaži konferenciju, pa pričaj šta god hoćeš. Ova emisija nije tvoja lična promocija i tvoj lični termin, to puno košta na Pinku i ovde stavljamo tačku povodom toga. Sve dalje – idemo u haos, a to ti sa mnom ne treba. Bolje da se uhvatiš za dalekovod, nego za Jovanu Jeremić.

Ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama, a komentari ispod njega su se samo nizali. Dok su neki uvideli da Jovanin gost više nije bio u studiju nakon prvih reklama, drugi su komentarisali da je voditeljka bezobrazna, a bilo je i komentara u kojima je Srbija upoređena sa Severnom Korejom.

Izvor: Direktno

Jovana Jeremić s ponosom predstavlja novi stan: „Zdrava erotika, kao Monika Beluči“ (FOTO)