in

Bakarec nas svakodnevno užasava svojim istupima i neistinama

Bakarec nas svakodnevno užasava svojim istupima i neistinama

Grupa glumaca podnela je tužbu protiv Nebojše Bakareca, a među njima je, kako je potvrdila za Nova.rs, i glumica Gorica Popović.

„Tačno je da smo juče podneli grupnu tužbu protiv Nebojše Bakareca. Podržala sam svoje kolege. Svako mora da snosi odgovornost za svoje postupke, pa i taj čovek“, kaže Popović.

Poslanik SNS Nebojša Bakarec prošle nedelje je u Skupštini Srbije naveo koliko su novca od Telekoma za serije dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović. Nakon iznošenja tih podataka, Bakarec je još poručio da su „svi oni slobodni da glume i da im se neće svetiti“.

Prethodno je sume honorara sa imenima i fotografijama glumaca okačio i na svoj Tviter nalog, te je tako naveo i glumicu Goricu Popović tvrdeći da je od Telekoma dobila 84.000 evra za uloge u serijama „Toma“, „Švindleri“, „Klan“ i „Zbornica“.

Gorica Popović je, kao i njene kolege, ove podatke demantovala:

„Bakarec nas svakodnevno užasava svojim nastupima u Skupštini i iznosi sve te neistine. Zato smo se i odlučili za tužbu, pa ćemo videti šta dalje. Nakon svega, čovek ne zna da li da se smeje ili da plače“, zaključila je Nova. rs glumica.

Bane Trifunović, Gorica Popović, Ceca Bojković i Marko Janketić

Tagovi