in

Azil za pse u Boru obezglavljene kučiće drži u zamrzivaču, meštani tvrde da su mučeni do smrti (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Azil za pse u Boru obezglavljene kučiće drži u zamrzivaču, meštani tvrde da su mučeni do smrti (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Na društvenim mrežama kruži monstruozni video-snimak iz Gradskog prihvatilišta za napuštene životinje u Boru, na kojem je prikazano kako jedna žena vadi zaleđene leševe štenaca i pasa bez glave.

Kako se navodi u opisu videa, ove životinje su brutalno zlostavljane usled čega su preminule.

Monstruozan snimak uzdrmao je građane ne samo Bora, ali i cele Srbije.

U opisu videa piše da je snimak nastao u Gradskom prihvatilištu za napuštene životinje u Boru.

„Kako spavate monstrumi? Gradsko prihvatilište plaćaju građani. Leševi štenaca koji ne bi smeli da budu u šinteraju, psi bez glave, na sve strane zlostavljani, mučeni, mrtvi i polumrtvi…Gde je Uprava za veterinu? Gde je Ministartsvo poljoprivrede da vidi šta dozvoljava duže od 10 godina?“, piše u ovoj objavi, pa se dodaje:

„Gde ste političari? Gde je EU u Srbiji da pita šta se ovde dešava? Gde ste pozicijo, opozicijo ko god da ste, da podignete glas za ove jadnike koje po srpskim šinterajima nalazimo u zamrzivačima?“.

Ovaj stravičan video objavila je neprofitna organizacija „Kućica za spas“, nakon čega će u Gradskog prihvatilište za napuštene životinje doći i veterinarska inspekcija.

Snimak počinje kadrom u kojem se vidi starija ženska osoba ispred koje stoji nekoliko kesa. Međutim, pravi užas nastaje tek kada volonterka sa snimka sa rukavicama iz kesa započne sa vađenjem preminulih štenaca.

U kesama se nalazilo ukupno tri šteneta, koji su imali evidentne povrede na telu. Sudeći po izgledu i veličini, štenci su bili stari od svega par nedelja do jedva dva meseca.

U trenutku kada je vadila tela smrznutih životinja iz kesa, žena je bila vidno potrešena i nije mogla da sakrije bes i suze.

Izvor: Blic, Nova

Novosadski bubnjar pokrenuo modni brend, sav prihod daje za ugrožene životinje (FOTO)