in

Anonimna osoba krišom uspela da uslika Šumahera i traži milion € za otkup fotografija

Anonimna osoba krišom uspela da uslika Šumahera i traži milion € za otkup fotografija

Prošla je gotovo čitava decenija od strašne skijaške nesreće u Francuskoj koju je doživeo jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, čuveni Mihael Šumaher, a njegovo zdravstveno stanje se i dalje čuva u strogoj tajnosti.

Osim porodice i najbližih prijatelja, niko nije siguran kako sedmostruki svetski šampion trenutno izgleda, pošto vilama u Švajcarskoj i Španiji samo retki imaju pristup.

Međutim, njegova privatnost bi mogla biti ugrožena, nakon što se pojavila informacija da neimenovana osoba, čiji je identitet poznat porodici, uspela da uslika čuvenog Šumija i planira da ponudi fotografije italijanskoj štampi za ogroman novčani iznos.

Foto: AFP PHOTO / Press Ferrari / AFP PHOTO / FERRARI PRESS OFFICE / STR

Čivenog virtuoza za volanom do sada je priliku imalo da poseti samo nekolicina njegovih prijatelja, poput Žana Toda, sa kojim je sarađivao u Ferariju.

Sada je, međutim, isplivala informacija da najuticaniji mediji u Italiji imaju priliku da plate milion evra anonimnom izvoru, piše Espreso.

U zamenu za ovu neverovatnu cifru došli bi u posed fotografija na kojima bi se videlo trenutno stanje Nemca, idola mnogih generacija.

Anonimna osoba želi da zaradi skoro 10 godina posle tragičnog događaja.

Jedan italijanski list prenosi da je osoba fotografisala i snimala Mihaela i ponudila najpoznatijim medijima sa Apenina cenu od milion evra za otkup.

Šumaher za volanom
Foto: Profimedia

Tako bi oni mogli da čitavom svetu otkriju kako sedmostruki svetski prvak izgleda više od devet godina posle nesreće.

Porodica zna za postojanje fotografija, prema informacijama, ali ne želi javnosti da saopšti identitet osobe.

Sa druge strane, italijanski mediji navode da trenutno nijedne novine u toj zemlji ne žele da otkupe i objave pomenute fotografije.

Izvor: Espreso

Neurolog otkrio kako Šumaher danas izgleda: Mislim da je ovo najviše što će on moći