in

Al Paćino narandžasta lica izašao u restoran – zašto je Scarface postao Orangeface

Al Paćino narandžasta lica izašao u restoran – zašto je Scarface postao Orangeface

Legendarni glumac Al Paćino izašao je 11. februara u čuveni restoran Bird Street u Zapadnom Holivudu sa devojkom Nur Alfalah i kolegom/prijateljem Leonardom Dikaprijem. Ipak, slavu im je preotelo njegovo lice, koje je izazvalo šok i zabrinutost.

Čuveni Al Paćino (82) izgledao je kao da je na lice stavio tonu spreja za samopotamnjivanje ili boravio satima u salonu za sunčanje. Deluje kao da ima dodatni sloj narandžaste kože, što je podsetilo i na njegova ranija slična izdanja kada se komentarisalo da na ovaj način želi da izgleda što mlađe (?!). Ako mu je to cilj, ne uspeva u tome.

O ljubavi Al Paćina prema sredstvima za samopotamnjivanje pisao je još 2014. „Dejli mejl“ nakon što se glumac pojavio sa narandžasto-bronzanim tenom na proslavi svog 74. rođendana.

Ako je reč samo o kozmetičkom sredstvu koje svakako ima negativne posledice kada se upotrebljava neumereno, stvar i nije toliko ozbiljna koliko bi bila kada bi se potvrdilo da se iza svega krije određeni zdravstveni problem.

Paćino čudnog izgleda nadmašio je ovim i bivšeg predsednika SAD-a Donalda Trampa za kog se kaže da koristi ogromne količine pudera i sličnih sredstava ne bi li dobio sasvim bizarnu narandžastu boju kože.

Njegova devojka Nur nije ljubitelj preparata za tamniji ten, a u vezi sa Paćinom je od 2022. godine kada su se saznali detalji njenog ljubavnog života.

Foto: Profimedia

Zbog veza sa 53 godine starijim glumcem, te romanse sa Mikom Džegerom i navodne afere sa vremešnim Klintom Istvudom, što je ona demantovala, okarakterisana je kao devojka koja namenski juri isključivo znatno starije muškarce, svetske zvezde.

– Naše godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna ono šta oseća. Bila je to moja prva ozbiljna veza, ali za mene je to bilo srećno vreme – rekla je 2017. za magazin Hello o vezi sa Džegerom, čime nije mnogo popravila mišljenje u javnosti o sebi.

Na meti kritika je ovih dana i Leonardo Dikaprio (48) zbog navodne veze sa izraelskom manekenkom Eden Polani (19). Veze sa znatno mlađim devojkama spajaju njega i Al Paćina, kao i titule večitih neženja.

Izvor: Blic žena

Al Paćino o majci: „Umrla je pre nego što sam postao uspešan, ali spasila mi je život“