in

Zelenski na Zmijskom ostrvu: “Defintivno ćemo pobediti”

Zelenski na Zmijskom ostrvu: “Defintivno ćemo pobediti”

       

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je obišao Zmijsko ostrvo i poručio da Rusija nikada neće uspeti da okupira Ukrajinu.

„Danas smo na Zmijskom ostrvu – na našem Zmijskom ostrvu, koje okupator nikada neće osvojiti, kao ni cela Ukrajina jer smo zemlja hrabrih“, poručio je Zelenski.

„Danas smo ovde odali počast našim ukrajinskim herojima – svim vojnicima koji su se borili za ovo ostrvo, koji su ga oslobodili. I iako se radi o malom komadu zemlje usred našeg Crnog mora, to je veliki dokaz da će Ukrajina povratiti svaki delić svoje teritorije“, rekao je Zelenski i dodao:

Otvorite Telegram da bez cenzure primate izbor naših najboljih vesti

„Želim da se zahvalim – odavde, sa ovog mesta pobede – svakom našem vojniku za ovih 500 dana.“

Ukrajinski predsednik se potom zahvalio i svima koji se bore za Ukrajinu.

„Naše Oružane snage, naša obaveštajna služba, Nacionalna garda, naši graničari, Služba bezbednosti Ukrajine, Nacionalna policija, naši oficiri za vezu, naši ljudi… Hvala vam! Hvala svima koji se bore za Ukrajinu!“ poručio je Zelenski i dodao:

„I neka sloboda koju su svi naši heroji različitih vremena želeli za Ukrajinu i koja se mora odmah izboriti, bude počast svima onima koji su dali svoje živote za Ukrajinu. Definitivno ćemo pobediti! Sigurno!“

(B92)

Pratite tokom 24 sata bez cenzure naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social bez cenzure