in

“Ukrajina” neće imati “predsednika”, niti će takav “predsednik” imati “Ukrajinu

“Ukrajina” neće imati “predsednika”, niti će takav “predsednik” imati “Ukrajinu

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije komentarisao je odlaganje izbora u Ukrajini, napomenuvši da bi izbori za njih bili neslavan kraj

Navodno otkazivanje izbora u Ukrajini na kraju će dovesti do toga da neće ostati ni sama zemlja, ni njen predsednik Vladimir Zelenski, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

„Maske su konačno pale. Vrhovna Rada je otkazala predsedničke izbore. Sve dok traje rat do poslednjeg Ukrajinca, nema izbora, tu je Zelenski“, napisao je Medvedev na Telegramu.
Kako je dodao, izbori bi za njih bili neslavan kraj i nabrojao razloge.

„Prvo, verovatno bi se pojavili konkurenti, što je izuzetno opasno u trenutku propale ‘kontraofanzive’ sa velikim brojem žrtava. Drugo, otkrili bi se novi slučajevi nečuvene krađe zasnovane na krvi, a treće, sponzori iz inostranstva bi počeli da stavljaju svoja jaja u različite korpe, a oni hoće da sami upravljaju svim novcem“, ukazao je Medvedev, napomenuvši da upravo odatle i potiče histerija ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog.

Prema njegovim rečima, uprkos svemu, u svakom lošem ima i ponešto dobro.

„Bilo kako bilo, suština je da takva ‘Ukrajina’ neće imati ‘predsednika’, niti će takav ‘predsednik’ imati ‘Ukrajinu’“, zaključio je Medvedev.

(rt.rs)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social