in

“Sitni prevarant i manipulant”: Dodik o čestitki lažnoj državi od lažnog člana Predsedništva BiH

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bi se poslednja provokacija Željka Komšića najkraće mogla objasniti kao „čestitka lažnoj državi od lažnog člana Predsedništva, uz laž da to čini u ime BiH“.

„Mali sitni prevarant i manipulant, politički šibicar na političku scenu ne može drugačije nego provokacijom. Komšić je i juče demonstrirao svoje domete kada je u pitanju zajednički život u BiH“, rekao je Dodik povodom čestitke koju je Željko Komšić uputio Prištini.

Prema njegovim rečima, Komšića za Kosovo uopšte nije briga, već je njegova namera bila da isprovocira Srbe, prenosi RTRS.

„To mu je sva politika otkako je kao lažni Hrvat pobačen na izborima“, poručio je Dodik.

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uputio je juče čestitku predsednici privremenih prištinskih institucija Vjosi Osmani povodom, kako je naveo, „Dana nezavisnosti Republike Kosovo“.
BiH nije priznala takozvanu nezavisnost Kosova, a Komšić je svoju „čestitku“ uputio na Dan državnosti Srbije, 15. februar.

Pratite naše odabrane najbolje vesti na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE