in

Pala Vlada Crne Gore – Krivokapića oborila koalicija Mila Đukanovića i Dritana Abazovića

Vladi Crne Gore premijera Zdravka Krivokapića izglasano je nepoverenje u Skupštini. Za nepoverenje Vladi glasala su 43 poslanika, protiv je bilo 11.

Poslanici crnogorske Skupštine raspravljali su o predlogu opozicije i koalicije „Crno na bijelo“ da se izglasa nepoverenje Vladi.

Nakon rasprave u Skupštini, poslanici su glasali javnim glasanjem za ili protiv nepoverenja.

Uoči glasanja, poslanici Demokratskog fronta i Pokreta za promjene, Socijalističke narodne partije i Demosa su napustili salu. U sali nije bio ni poslanik DPS Miodrag Vuković.

Poslanici Demokratske Crne Gore, Prave Crne Gore i Ujedinjene Crne Gore glasali su protiv nepoverenja Vladi, dok su za nepoverenje bili poslanici opozicije i koalicije „Crno na bijelo“, kao i poslanici manjinskih stranaka.

Glasanju o nepoverenju Vladi prisustvovali su i ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić i ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić, dok ostalih ministara i premijera Zdravka Krivokapića nije bilo u sali tokom rasprave.

Na našem “Telegram” kanalu možete pratiti naše odabrane najbolje vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima preko Play Prodavnice.  OVDE