in

Novi detalji sukoba Bjelogrlić-Antonijević – Van snimka ima još

Reditelj Predrag Gaga Antonijević je izjavio da nije imao nikakav vizuelni, a ni verbalni sukob s Draganom Bjelogrlićem.

“Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno vidi da sedimo ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo”, rekao je Antonijević.

Dodao je da je sedeo okrenut na suprotnu stranu i da nije video Bejlogrlića dok mu nije prišao.

“Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majcu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne reči. Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mek kauč, bio sam kao vreća za udaranje. On je potpuno razularen udarao po meni koliko je stigao” , rekao je Antonijević.

Senku nad Filmske susrete u Nišu bacio je jutrošnji sukob glumca Dragana Bjelogrlića i reditelja Predraga Gage Antonijevića.

Naime, oko 4 sati ujutru poznati glumac Dragan Bjelogrlić je fizički nasrnuo i nekoliko puta udario u glavu reditelja Gagu Antonijevića. Policija je brzo reagovala – Bjelogrlić je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Sutra će se održati saslušanje Bjelogrlića i svedoka u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, pa će biti poznato više detalja.

Na snimku napada, vidi se da je Bjelogrlić prišao Antonijeviću i nekoliko puta ga udario u glavu.

Podsetimo, Bjelogrlić i Antonijević su navodno, u sukobu već nekoliko godina, a Antonijević je lane javno optužio Bjelogrlića da mu je 2016. godine nudio mito da bi podržao film “Jesen samuraja”. Bjelogrlić je to demantovao.

Van snimka ima još?

Javnost je videla snimak prvog napada, tokom kojeg je Bjelogrlić iznenada pet puta udara Antonijevića dok je iza ponoći sedeo sa društvom u holu hotela. Okupljene kolege su jedva uspele da odvoje Bjelogrlića od Antonijevića, a glumac je zatim napustio kadar koji hvata sigurnosna kamera. Ipak, tu nije bio kraj.

“Posle otprilike jednog minuta, Bjelogrlić je ponovo došao do Antonijevića, koji je ovog puta stajao, zamahnuo rukom i udario ga jednom, posle čega su se dohvatili u klinč i pali na pod. Onda su im opet prišli ljudi koji su se nalazili oko njih i razdvojili ih”, kaže izvor “Blica”.

O tom detalju je u prvom iskazu “Blicu” govorio i sam Antonijević, koji je rekao da je “dobro ugruvan” i da nije uspeo da se brani, jer je ležao.

(b92)