in

Nebojša Medojević: Antifa organizovala nerede na Cetinju – Milo ih uvezao a Soroš platio …

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević tvrdi da su protesti na Cetinju organizovani po modelu Antife i da ih je platio milijarder i liberalni aktivista DŽordž Soroš.

– To je model: gume, molotovljevi kokteli, autonomna radio veza, isturanje žena, gas maske, suzavac, marame preko lica, kapuljače i nepoznati organizatori. Očigledno je da je DPS preko svojih veza u neokominterni i globalističkim ekstremnim levičarskim krugovima, angažovao instruktore Antife – rekao je Medojević.

– Istraga bi morala ići u tom pravcu kad je i nabavka suzavaca, dimnih šok bombi i specijalne opreme koju su koristili demonstranti, a koja nije iz redovnog arsenala naše policije i vojske – dodao je Medojević, prenosi podgorički Dan.

Poznato je, ističe, da globalni bankarski fašisti izdašno finansiraji ovu terorističku organizaciju. Medojević kaže da ANB nije profesionalno odradio svoj posao i ispratio aktivnosti Antife u Crnoj Gori.

Pratite nas na mreži “Telegram” na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

– Radi se o veoma opasnoj ekstremističkoj levičarskoj organiziciji, specijalizovanoj za ulične gerilske akcije, nasilje i terorom po gradovima. Dobro su obučeni, opremljeni specijalizovanom opremom i dobro plaćeni od Soroša i ostalih globalnih bankara duboke države – naveo je Medojević.

On je rekao da je ANB morao da pravovremeno registruje dolazak instruktora Antife, njihove veze sa DPS-om kontakte na terenu, kampove za obuku i da sazna njihove planove za proteste na Cetinju.

– Očigledno je da je zavera duboko zahvatila čitav bezbednosni sektor i da DPS i dalje ima svoje ljude na važnim pozicijama koji opstruišu akcije bezbednosnih službi i Vlade i izvršavaju naloge Mila Đukanovića, Veselina Veljovića i ostalih – kaže Medojević.

– Jasno je da se DPS opredelio za ekstremističko delovanje i da je za te potrebe obučio i pripremio manji broj ljudi. Vidljivo je da se DPS suočio sa gubitkom podrške birača i da je prešao na esktremizam i terorizam. DPS sada želi da do svojih političkih ciljeva dođe nasiljem, što ga svrstava u nelegalne i belegitimne političke organizacije koje, u skladu sa Ustavom i zakonima, treba zabraniti. Globalni levičarski terorizam je preko DPS stigao i u Crnu Goru – istakao je on.

Na mreži “Telegram” možete pratiti sve naše vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima ili desktop računarima. Tamo možete otići ako kliknete  OVDE

(tanjug)