in

Milačić: Politički brodolom balkanskog despota Đukanovića

Poraz Đukanovića na Cetinju, sa koga je otišao politički podvijenog repa ostavivši svoje „komite“ na cedilu, a svog savetnika Veselina Veljovića sa lisicama na rukama, indikator je definitivnog kraja ovog prevaziđenog političara (balkanskog despota), kojem je i međunarodna zajednica okrenula leđa, smatra Marko Milačić, lider Prave Crne Gore.

Milačićevo saopštenje prenosimo u celosti:

„Milo Đukanović ni nakon godinu od gubitka vlasti očigledno nije shvatio da je njegova politika podela i razbratništva prošlost, pa svima belodano dokazuje da nema dovoljno ni državničkog ni ličnog dostojanstva da se makar kao čovek povuče sa političke scene bez huškanja svojih sunarodnika na svoju braću, prijatelje i kumove.

Srećom, narod Crne Gore ga je odavno pročitao, ali i sami Cetinjani, kojih je pored Đukanovićevog političko-kriminalnog pritiska danas na Cetinju najmanje bilo.

Pratite nas bez cenzure na mreži “Telegram” na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Đukanoviću, ali i njegovim sve malobrojnijim pristalicama danas je na Cetinju očitana politička lekcija da se niko ne može i neće igrati sa državom, legalno i legitimno izabranom vlašću, kao i sa elementarnim ljudskim pravima kakvo je i pravo slobode veroispovesti.

Đukanović je danas na Cetinju doživeo politički brodolom.

Prava Crna Gora daje punu podršku nadležnim državnim organima za beskompromisnu i odlučnu zaštitu ustavnog poretka, kao i mira i stabilnosti naših građana, pozdravljajući odlučno delovanje policijskih snaga, naročito PJP i SAJ koje su demonstrirale punu profesionalnost i potpuno odgovorile od strane lično premijera Zdravka Krivokapića datom zadatku“.