in

MILAČIĆ: Abazović je u istorijskoj izdaji veka glasao sa ljudima koji su govorili da je bitanga

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić prokomentarisao je smenjivanje premijera Zdravka Krivokapića, odnosno predsednika Skupštine Aleksu Bečića.

Imali smo prevrat, glasovima URA promenjena je vlada i predsednik Skuštine, imamo povratak Đukanovića i revitalizovanje te stranke. Abazović je u istorijskoj izdaji veka glasao sa ljudima koji su govorili da je bitanga”, kazao je Milačić za TV Prva.

“Ovo je jedna od najvećih izdaja u CG. Njihov plan da se formira manjinska glasa… Abazovićev rejting je srozan, on ne bi mogao da ostvari sada cenzus i želi da pobegne od izbora. Na nama je da se raspišu izbori i da se ne formira izdajnička vlada… Parlamentarne većine više ne postoji. Nema više razgovora sa izdajnicima… Moramo da idemo na izbore.

“Dritan je sve dogovorio sa DPS-om i podrškom SNP-a… Moramo sve snage koje žele da se uključe da se formira pritisak… Moramo zajedno sa narodom da branimo narodnu volju. Pozivam sve snage da izađemo na ulice i branimo ono što je pogaženo”, dodao je on.

Milačić je govorio i o retorici predsednika Crne Gore Mila Đukanovića o oštrim optužbama na račun Srbije.

“On je uvek u ovim situacijam igrao na kartu plašenja naroda. Sada je dao gas, jer je dobio podršku… Čitavo vreme se igra na tu kartu strašenje naroda od Srba, kada pitate Mila za bilo šta, on kaže da su krivi Srbi”, naveo je Milačić.

“Ovo je Pirova pobeda, u pitanju su meseci… Sada imamo veliku motivaciju da odgovorimo kao narod na izdaju… Posle 30 godina mafijaškog sistema, treba vremena (da se taj sistem razmontira)… Vrlo brzo će doći do povratka 30. avgusta… Da završimo započete procese”, dodao je on.

 

 

 

(prvatv,b92.net)