in

Marko Milačić: Đukanović organizovao skup na kom se koristilo vatreno oružje – DPS ZAVERENIČKA ORGANIZACIJA

Nakon što je svima postalo bjelodano da su Milo Đukanović i njegova, sada već možemo slobodno reći, zavjerenička organizacija DPS, 5. septembra išli toliko daleko da su, vidimo danas, pristalice na njihovom skupu koristile čak i vatreno oružje, valjda je svima u Crnoj Gori jasno da je premijer Zdravko Krivokapić izabrao najbolju opciju za izbjegavanje nasilja i prolivanja bratske krvi, a što su zavjerenici iz DPS-a očigledno priželjkivali. 

Nakon danas na Javnom servisu objavljenog audio snimka na kome se, između ostalog, čuje glas policajca koji kaže “ovdje je više vatrenog oružja”, jasnije je zašto DPS nije želio da policiji prijavi skup na Cetinju, kako ne bi imali krivično pravnu odgovornost organizatora, iako su sve ovo organizovali. 

Time se potvrđuje da je opcija da se patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije do Cetinjskog manastira prevezu helikopterom, zapravo čin vrhunskog pacifizma i dokaz da je Vlada bila na visni zadatka i jedina odgovorna prema građanima.

Nakon 5. septembra, niko više ne bi tebalo da ima dilemu da je Đukanovićev DPS jedina zavjerenička stranka u srcu Evrope, koja više naliči na zavjereničke parapolitičke frakcije kakve danas imamo još samo na bliskom istoku.

Prava Crna Gora zato poziva sve građane Crne Gore da više nikada ne nasijedaju na pozive ovako radikalnih političkih kriminogenih grupa i time pokažu, prije svega sopstvenu zrelost kao osviješćeni pojedinci.

Niko ne treba da se zavarava da Đukanović bilo šta od ovoga što radi čini iz ideoloških pobuda ili brige za Crkveno pitanje u Crnoj Gori. U pitanju su samo interesi kriminala i zaštita njihovih lukrativnih pozicija.

Dok je u glavnom zavjereničkom štabu Đukanović sjedio ispijajući Čivas, bez trunke empatije bio je spreman da Crnu Goru gurne u sukob. Srećom, građani su to prepoznali pa na Cetinju 5. septembra nije bilo ni dvije hiljade Đukanovićevih pristalica spremnih da za njegov računa udare na sopstvenu braću.

(Predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini)

Na mreži “Telegram” možete pratiti sve naše vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima ili desktop računarima. Tamo možete otići ako kliknete  OVDE

(NSPM)