in

Karlsonov intervju sa Putinom najuspešniji u istoriji, već ima oko milijardu pregleda

Karlsonov intervju sa Putinom najuspešniji u istoriji, već ima oko milijardu pregleda

Simonjan je dodala da „nikada u istoriji nije bilo takvog intervjua“, kao i da je reč o „najuspešnijem, najznačajnijem momentu u istoriji medija“

Intervju koji je ruski predsednik Vladimir Putin dao američkom novinaru Takeru Karlsonu ukupno je prikupio oko milijardu pregleda na svim platformama, rekla je glavna urednica RT i medijske grupe „Rasija sevodnja“ Margarita Simonjan.

Ona je intervju nazvala „istorijskim“ i „najuspešnijim u istoriji medija“.

Simonjan je naglasila da je intervju samo na društvenoj mreži Iks prikupio oko 160 miliona pregleda, ne računajući preglede na Karlsonovom sajtu i ostalim izvorima na drugim jezicima.

„Pozivam moje kolege da prebroje. To je komplikovano i teško, zato što morate da uzmete u obzir sve jezike i izvore na kojima je objavljen. Uveravam vas da je brojka oko milijardu“, rekla je ona.
Simonjan je dodala da „nikada u istoriji nije bilo takvog intervjua“, kao i da je reč o „najuspešnijem, najznačajnijem momentu u istoriji medija“.

Ona je rekla i da su Amerikanci šokirani nakon što je Putin tokom intervjua pričao o hiljadugodišnjoj istoriji Rusije.

„Amerikanci su šokirani da smo mi drugačiji, da je naš lider drugačiji. Nas ne iznenađuje to što je Vladimir Vladimirovič 25 minuta pričao o hiljadugodišnjoj istoriji Rusije. On je to radio mnogo puta“, izjavila je Simonjan.

Glavna urednica RT je dodala i da je on pametan i obrazovan čovek, te da su to izuzetno važne osobine za jednog lidera.

Karlson je intervju objavio u petak, kada je objavljen na društvenoj mreži Iks i Jutjubu. Snimak intervjua objavljen je i na satu Kremlja.

(RIA,rt.rs)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social