in

Eva Ras o sukobu Bjelogrlić-Antonijević: “Taj sukob traje odavno”

Povodom skandala koji se dogodio juče u niškom hotelu gde je Dragan Bjelogrlić prišao reditelju Draganu Antonijeviću koji je sedeo u separeu, i krenuo da ga udara po glavi, glumica Eva Ras kaže da je to samo “vrh ledenog brega”.

“Jako sam tužna što se to dogodilo. To nije prvi put, ali jeste da dve gromade se tako sučeljavanju. Ima snimak nažalost. Bilo bi divno da se ovaj slučaj reši kao kafanska tuča, ali to je samo vrh ledenog brega. Njih dvojica se odavno ne gotive”, rekla je za Tv Prva Eva Ras.

U javnosti se ovaj sukob često prebacuje na politički teren, gde se Dragan Bjelogrlić svrstava na stranu opozicije, dok je Dragan Antonijević za vlast, jer je film “Dara iz Jasenovca” finansiran od strane države.

“Obojica su gromade, nemam ništa protiv Dare, imam protiv opozicije i vlasti. Ja sam uvek na strani naroda. Njihov sukob ne može da okarakteriše ceo njihov život. Žao mi je što su obojica dobri i doprinose kulturi, a da su se posvađali na takav bedan način. Ispada da je jedan kriv potpuno, imamo snimak kao dokaz, a Antonijević nije uradio ništa, što nije tačno. Taj sukob traje odavno”, kaže Eva Ras.

Glumica dodaje da je u čovekovoj prirodi da traži pravdu, ali da ovo nije način.

“Moje kolege su se tukle i na snimanjima, ali tada nije bilo telefona da to snime”, ističe Ras i dodaje da je ogromna borba u filmskom svetu, jer nema puno novca za snimanje filmova.

(prvatv)