in

Početak u utorak, Novak dobio termin kakav zaslužuje

Početak u utorak, Novak dobio termin kakav zaslužuje

Pohod ka desetom Australijen Openu Novak Đoković će početi u utorak, a protiv Španca Karbaljes Baene će igrati u večernjem terminu po lokalnom vremenu.

Đokovićev prvi meč na Australijen Openu će biti drugi u večernjem programu na „Rod Lejver“ areni. Pre njega i Karbaljes Baene će na terenu biti Tamara Zidanšek i drugi nosilac ženskog turnira Ons Žaber. One svoj meč počinju ne pre 9 časova ujutru po srednjeevropskom vremenu, što znači da će Novak početi oko 11.

Pre njih će na Rod Lejver areni u utorak igrati Sabalenka i Martincova, Sebov i Garsija, a zatim Beretini i Endi Mari.

Prvog dana Australijen Opena će Rafa Nadal igrati na „Rod Lejver“ areni i to protiv Džeka Drejpera i to će biti treći meč dnevnog programa. Danil Medvedev je dobio večernji termin protiv Girona, dok će pre njih na terenu biti Švjontek i Nimajer. Cicipas prvog dana igra na „Margaret Kort“ areni i to prvi meč večernjeg programa.

U ponedeljak igra i Dušan Lajović protiv Denisa Šapovalova drugi meč dnevnog programa na „1573 areni“. Miomir Kecmanović će na terenu šest igrati u utorak drugi meč dana protiv kvalifikanta Žarija. Đere otvra program u utorak na terenu 14 protiv Bergsa iz Belgije.

Tagovi