in

Kao da je Goran najveći Novakov rival

Kao da je Goran najveći Novakov rival

Bivša nemačka teniserka Andrea Petković promkomentariasala je učešće Novaka Đokovića u Melburnu sa osvrtom na odnos njega i Gorana Ivaniševića, koji je već nekoliko godina trener srpskom asu.

„Ponekad mi se čini da je njegov najveći protivnik Goran. Šta vi mislite?, pitala je Petković svoje pratioce na Tviteru i detaljnije objasnila svoju objavu.

„Često se čini da on želi neku reakciju iz trenerskog boksa. Čuli smo ga kako kaže ‘ustani’ ili ‘zašto mi ništa ne govoriš?’ Očigledno nešto očekuje. Ponekad bude i sarkastičan pa kaže Goranu kako mu je rekao da zatvori bekhend na servisu, a onda protivnik servira na forhend“

Petković, kojoj je deveto mesto najbolji plasman na WTA listi, istakla je poseban odnos Đokovića i Ivaniševića, Novak je nekoliko puta vikao prema Goranu:

„Imam osećaj kako Novak želi da stvori napetost kako bi se oslobodio pritiska. U jednom trenutku on kaže ‘Dobro si to rekao, Gorane‘, a odmah zatim pita ‘Šta želiš od mene‘ ili ‘Ustani, šta se događa? Je li spavaš?‘. Izgleda da Novaku trebaju ta energija i napetost“ zaključila je Petković.

Tagovi