in

Informacije daje četvrta teniserka sveta

Informacije daje četvrta teniserka sveta

Bračni par Pegula veoma je značajan za svet profesionalnog sporta u SAD. Teri i Kim Pegula su milijarderi koji u svom vlasništvu imaju NFL tim Bafalo Bils i NHL ekipu Bafalo Sejbers. Međutim, prethodnih meseci malo je informacija bilo dostupno javnosti o zdravstvenom stanju 53-godišnje Kim Pegule, ali je neke stvari otkrila njena ćerka.

U pitanju je 28-godišnja Džesika Pegula, četvrta teniserka sveta. Ona je otkrila da je njena majka, koja je rođena u Seulu i poreklom je Korejka, doživela srčani udar u junu 2022. godine.

*Devojka iz komšiluka

„Moja majka se i dalje suočava sa velikim amnezijama i otežanim govorom, ali napreduje. Može da čita i piše, prilično dobro razume šta joj se kaže, ali ima problema da se izrazi kada treba da odgovori. Lekari kažu da su oduševljeni time koliko napreduje, uzevši u obzir sa koje je pozicije počela da se oporavlja. Bila je ovo teška godina za nas, ali sam zahvalna što je naša majka ostala sa nama. Nadam se da će uskoro moći sa nama da gleda Bilse, Sejberse, kao i moje teniske mečeve“, kazala je američka teniserka.

Teri Pegula je najveći deo svog bogatstva, koje se procenuje na oko sedam milijardi dolara, stekao ulažući u hidrauličko frakturiranje (fracking), a imao je uspeha i u poslovanju nekretninama, kao i u radu u sportu.

Tagovi