in

Đoković prijavljen za Indijan Vels, male šanse za zaigra

Đoković prijavljen za Indijan Vels, male šanse za zaigra

Novak Đoković, prvi teniser sveta, nalazi se na listi učesnika za turnir masters serije u Indijan Velsu, koji je na program od 6. do 19. marta. Međutim, male su šanse da se Srbin pojavi u pustinji u Kaliforniji.

Glavni razlog i dalje ostaje što je u Sjedinjenim Državama i dalje na stazi uredba, kojom je licima iz drugih zemalja koja nisu vakcinisana nije dozvoljen ulaz u državu.

Iz istog razloga Đoković ni prošle godine nije igrao na turniru koji mnogi zovu “peti gren slem”. Postoje nagoveštaji da će uredba biti ukinuta u maju, a do tada Srbin najverovatnije neće moći da se takmiči u SAD.

Takođe postavlja se pitanje i kakvo je stanje Novakove povrede zadnje lože, koja ga je mučila nap utu do titule na Australijan openu. Đoković je već prijavljen za turnir u Dubaiju, koji počinje 19. februara, ali još nije potvrdio učešće u najvećem gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Na listi učesnika u Indijan Velsu se nalazi i Rafael Nadal, ali je gotovo sigurno da Španac neće doći u Ameriku jer se oporavlja od povrede prepone na Australijan openu.

Tagovi