in

ZASTRAŠUJUĆA PORUKA: Rusi simulirali potapanje neprijateljskih brodova još pre ulaska u Crno more

Ruski BRK (Боевой ракетный комплекс) „Bastion“ otkrio je NATO brodove i pre ulaska u Crno more i uspešno razradio njihovo uništenje.

Nedavna lansiranja raketa primorskih raketnih sistema Bastion bila su povezana sa vežbanjem udara po NATO brodovima.

Očigledno, vežbao se udar na najvećoj mogućoj udaljenosti za ove komplekse – 600 kilometara, odnosno čak pre ulaska dva španska broda u vode Crnog mora.

Uzimajući u obzir činjenicu da je ruska vojska bukvalno nekoliko sati pre ulaska dva broda španske mornarice uvežbavala lansiranje protivbrodskih raketa Bastion, logično je pretpostaviti da je ruska vojska uspela da utvrdi trenutnu lokaciju ratnih brodova, a nakon toga su se vežbali udari.

Rusi u Siriji završavaju VELIKI RAT: Sa jurišnim helikopterima KA-52 metodično čiste teritoriju od militanata

Stručnjaci skreću pažnju da bi uprkos činjenici da govorimo o pravim lansiranjima, ruska vojska mogla da vežba i lansiranje elektronskih projektila.

Sposobnosti ruskog “Bastiona” dovoljne su da potope neprijateljske brodove čak i kada ovi još uvek prelaze iz Sredozemnog u Crno more.

Drugim rečima, Rusija podseća vojnu komandu zemalja NATO -a da u slučaju pretnje ratni brodovi Alijanse neće moći ni da napadnu – oni će biti uništeni čak i pre ulaska u Crno more “, naglašava specijalista.

Treba dodati da su 23. septembra u zapadnom delu Crnog mora viđena dva ruska bombardera , koji su vežbali udare na iste španske ratne brodove koji su se nalazili tik uz obalu Rumunije.

Na mreži “Telegram” možete pratiti sve naše vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima ili desktop računarima a zatim nas pratiti klikom na opciju “JOIN” na dnu ekrana. Tamo možete otići ako kliknete  OVDE

Webtribune.rs