in

MEDOJEVIĆ: Milo Đukanović je bio najbolji eksponent nacisticke politike na Balkanu od 1998 do 2020. Sve mu je bilo dopušteno – Pljačkanje sopstvene države, šverc cigareta i kokaina, krađe na izborima …

Pored podrške Krive Vlade i enormnog napora lobista, koji su imali neograničena finansijska sredstva na raspolaganju, Đukanović nije uspeo da zakaže sastanak sa predsednikom SAD-a. Čak ni da se slika. Ni da mu mahne u prolazu, saopštio je predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Kako je istakao, Đukanović i njegov višedecenijski posrednik za odnose sa Rusijom i ruskim oligarsima, diplomatama, bezbednosnim službama Milan Roćen, nije pomogao.

– Đukanović se, izgleda, teško miri da je postao suvišan teret za zapad. Nevjerovatno je, da poslije toliko godina vlasti, nije shvatio intervju bivšeg Ambasadora SAD Vilijama Montgomerija, namjerno dat u tačno izabranom trenutku i u izabranom mediju. Đukanović je bio (sa naglaskom na prošlo vrijeme) saveznik administracije SAD krajem 90-ih, kada je moć globalne duboke države bila na vrhuncu i kad su SAD bile jedina i neprikosnovena globalna sila.

Pratite nas na mreži “Telegram” na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

To je i vrhunac geostrateške politike globalne duboke države koju je odmah poslije kraja drugog svjetskog kreirao čuveno Vijeće za inostrane odnose, pod kontrolom i finansiranjem Rokfelera i drugih “bogova novca” – naveo je on.

Medojević je dodao da osnova te geostrateške politike je bio princip da je SAD mogu bilo gde na na planeti Zemlji, proglasiti bilo šta kao svoj nacionalni strateški interes i “legitimnom metom” za delovanje i upotrebu svih raspoloživih sredstava.

– Rokfelerova fondacija je finansirala izradu čuvene “Studije o ratu i miru” koju je izradila čuveno i zlokobno Vijeće za inostrane odnose koja je definisala XX vijek kao “Američk zai vijek”. “Ako se utvrđeni ratni ciljevi odnose isključivo na englesko-američke imperijalističke ciljeve, oni ljudima u ostalim dijelovima svijeta neće biti važni.

Treba ISTICATI i njihove interese pa će tako propaganda biti mnogo djelotvornija” Memorandum Vijeća za inostrane odnose upućen Ministarstvu vanjskih poslova SAD-a, Studije o ratu i miru, 1941. Veoma jednostavno. Interese globalnih bankarskih nacista treba prvo američkoj javnosti predstaviti kao nacionalne interese SAD-a, a onda i kao nacionalne interese bilo koje zemlje na svijetu – naveo je on.

UDARNO – RUSI ZAVRŠAVAJU RAT – 5.500 militanata predalo se ruskoj vojsci na jugu Sirije

Prema njegovim rečima, Milo Đukanović je bio najbolji eksponent te nacisticke politike na Balkanu od 1998 do 2020. Sve mu je bilo dopušteno.

– Pljačkanje sopstvene države, šverc cigareta i kokaina, krađe na izborima, pretvaranje Crne Gore u sigurnu kuću za najveće svjetske kriminalce i bjegunce od pravde, pranje novca, šverc oružja za ISIS, transakcije sa terorističkim organizacijama, srastanje sa ruskom mafijom, oligarsima i obavještajnim službama, progon Demokratskog Fronta… – dodao je on.

Nebojša Medojević tvrdi da se svet drastično menja.

– Predsjednički mandat Donalda Trampa osvjetljava ulogu duboke države i izlaže njihove interese, uticaje, aktere na svjetlo dana. To ih čini smrtno ranjivim. NJihovo djelovanje mora biti tajno. U mraku. Oni povlace konce a njihove lutke marionete plešu po Vladama svijeta, Centralnim bankama i multirateralnim organizacijama – dodao je on.

On smatra da je Tramp odigrao istorijsku ulogu i artikulisao otpor slobodnog čovečanstva protiv globalne duboke države.

– Korišćenjem svih sredstava, korupcijom, kriminalom, terorizmom, biološkim ratom i plandemijom, globalna duboka država je bila primorana na neviđenu krađu izbora i narodne volje u SAD-u i Tramp je onemogućen da nastavi drugi mandat.

Ali duh iz boce je pušten i više ga niko ne moze vratiti. Duboka država je na aparatima. Svijet prepoznaje prevaru i biološki rat sa plandemijom. Svi upiru prstom u globalnu duboku državu – šačicu moćnika koji žele da vladaju svijetom – naglašava on i dodaje:

– I što više pokušava postaje sve smješniji i tužniji. NJegove pristalice koje su bile uz njega dok je imao vlast ga masovno u tišini napuštaju. NJegovi tajkuni koji su se obogatili uz njegovu podršku, dok je bio na vlasti, nude se, takođe masovno i u tišini novoj vlasti.

Diplomate i lobisti koji su se, dok je bio na vlasti, utrkivali da se susretnu sa njim (i to naplate) sada, opet masovno i u tišini, bježe od njega. Đukanović je sada bezbjednosni problem i njegova narko i duvanska mafija (koju su isti oni pomagali i od njih uzimali veliki novac) postaje prijetnja vitalnim nacionalnim interesima SAD i UK – tvrdi on.

Medojević napominje da, kao i svaki veliki diktator, Milo Đukanović nije u stanju da prepozna promene i osuđen je kao i svaki mastodont na političko izumiranje i nestajanje.

– Nevjerovatno je da Đukanović nije razmišljao kada je planirao predstavu na Cetinju da će ga barikade, paljenje guma i gađanje policajaca, koštati legitimisanja njega i DPS-a kao esktremista koji se za svoje političke ciljeve bore nasiljem i koje su spremne da nasiljem spriječe ljude da mirno uživaju svoja vjerska prava.

Tovari cigareta i kokaina padaju jer su Đukanović i DPS sada predmet pažnje bezbjednosnih agencija kao prijetnje interesima zapadnih zemalja i prijetnja stabilnosti regiona. Čak ni ova slaba, nesupješna, nesposobna i njemu naklonjena Vlada ne može da spasi njega i DPS od političkog kraja. To više nijesu stvari političkih odluka. To je jednostavno prirodni proces. Kraj… – zaključio je lider PzP-a.

Na mreži “Telegram” možete pratiti sve naše vesti i one koje ne objavljujemo na drugim mrežama. “Telegram morate instalirati na mobilnim telefonima ili desktop računarima a zatim nas pratiti klikom na opciju “JOIN” na dnu ekrana. Tamo možete otići ako kliknete  OVDE

(Alo.rs)