in

Kad završimo ono što smo sada započeli dolazimo da sredimo Balkan

Kad završimo ono što smo sada započeli dolazimo da sredimo Balkan

Vladimir Putin posle Ukrajine ima planove za Balkan i to na nagovor poznatog ruskog filozofa, književnika i evroazijske Aleksandra Dugina!

Neki strani mediji na srpskom smatraju da Dugin, zastupa tezu da Rusija treba da zavlada celom Evropom.

Za Aleksandra Dugina, najuticajnijeg mislioca u Rusiji, rat u Ukrajini je „istorijski trenutak koji će uvesti novi svetski poredak“.

Naše vesti bez cenzure samo na mreži VKontakte – OVDE 

Od invazije 24. februara, Putin se nekoliko puta obraćao javnosti, a mediji širom sveta prepoznavali su u njegovim govorima „rukopis“ jednog čoveka – upravo Dugina, prenosi „Blic“ izveštaj „CBS njuza“.

– Više od uvoda i izgovora za krvavi rat, Putinove reči odražavaju pisanje čoveka koji je prozelitisao ovu ideju skoro tri decenije: Ruski politički filozof, Dugin je bio uticajan na ruske vojne i političke elite čak i na samog Putina – objavio je nedavno „CBS njuz“.

Posebno su zabrnuti zbog onoga što je Dugin rekao o Srbiji:

– Mi imamo takav odnos sa Srbima da ćemo ih uvek podržati. To je generalni osećaj koji deli predsednik Putin i naš narod. Uvek ćemo stajati uz Srbiju. Naše društvo i naši narodi će uvek biti bratski, i više od toga.

Pratite naše odabrane najbolje vesti bez cenzure na našem “Telegram” kanalu na Android telefonima preko instalacije na Play Prodavnici ili desktop računarima OVDE

Onda je usledila najava „slovenskog buđenja“.

– Mislim da će nastupiti preokret Srbije i ruske geopolitičke agende slovenskog buđenja. Kasnije ćete videti blagodeti koje se tiču Balkana. A sada, treba da završimo ono što smo započeli u Ukrajini – ocenio je Dugin.

(srbin.info)