in

Znali smo da će Eminem kleknuti

Jedan od ključnih elemenata svakog Superboula, najveće sportske manifestacije u SAD, svakako jeste koncert na poluvremenu. U Inglvudu su u noći između nedelje i ponedeljka čast da zabavljaju publiku imale istinske hip hop legende, a najveću pažnju na sebe privukao je Eminem odlukom da po završetku svoje tačke klekne i spusti glavu.

Mnogi su taj čin Maršala Metersa protumačili kao omaž Kolinu Kaperniku, kvoterbeku koji je prvi na taj način počeo da izražava protest protiv društvene neravnopravnosti, a potom se 2020. godine ta rutina prenela na skoro čitav sportski svet.

Ubrzo su se pojavile informacije da NFL nije želela da Eminem kleči tokom famoznog „half-time show“-a, ali je liga to opovrgla.

„Gledali smo sve elemente koncerta tokom brojnih proba prethodnih dana i bili smo svesni da će Eminem to učiniti“, izjavio je portparol NFL Brajan Mekarti po završetku Supeboula LVI.

Pored Eminema na poluvremenu su svoje hitove izvodili i Snup Dog, Fifti Sent, Kendrik Lamar, Meri Džej Blajdž i Doktor Dre.

U uzbudljivom meču Remsi su pobedili Bengalse rezultatom 23:20, a Kuper Kap proglašen je za najkorisnijeg igrača utakmice.

Tagovi