in

Rodžers četvrti put MVP, zahvalio se Pekersima…

Eron Rodžers je u četvrtak po četvrti put u karijeri dobio nagradu za najkorisnijeg igrača NFL. Niti jednom nije kao najbolji u ligi uspeo da dovede Grin Bej Pekerse do titule.

U tom timu je Rodžers već 17 godina, a kako stoje stvari moguće da mu je sezona 2021. poslednja u ekipi iz Viskonsina. Po preuzimanju trofeja za najkorisnijeg NFL igrača on je na Instagramu napisao poruku koja može da se protumači da iskusni kvoterbek završava sa Grin Bejom.

„Ekstremno sam zahvalan za svoj život. 17 godina neverovatnih sećanja i dugovečnih životnih odnosa su se stvorili zbog ove igre. Zahvalan sam za sve uspone i padove i za prilike i na i van terena. Hvala za ljubav i podršku“, napisao je Eron.

Dosta se spekuliše da li bi Rodžers mogao da napusti ekipu, čak ni on sam navodno nije rešio šta će raditi u budućnosti, ali sigurno je da nešto na “Lembo fildu” ne štima kada je on u pitanju. Mnogi veruju da je za kvoterbeka takvog kvaliteta jedan osvojen Superboul premalo.

U 2021. je imao maltene samo dva loša meča. Prvi, koji je Grin Bej ubedljivo izgubio od Nju Orleansa, i poslednji. U plej ofu su imali prednost domaćeg terena i izgubili su odmah od San Franciska.

“I dalje želim da se nadmećem i i dalje je gorak ukus posle poraza, tako da ima dosta toga da se odluči. Zahvalan sam Pekersima zbog razgovora koje smo imali na kraju sezone i zbog toga što je ova sezona prošla ovako. Frustriran sam bio zbog nekih stvari van sezone. Mnogo smo pričali i mnogo smo napredovali tako da sam zahvalan na tome. Zahvalan sam na odnosima sa Brajanom i sa svima ostalima”, rekao je Eron Rodžers.

On ima još samo jednu godinu ugovora sa Pekersima koji imaju probleme sa seleri kepom. Očekuje se da će tim iz Viskonsina probati da zadrži Rodžersa koji je zaštitno lice franšize već skoro dve decenije.

Tagovi