in

Holifild boksuje u egzibiciji, komentator – Tramp

Egzibiciona bokserska revija u organizaciji video-servisa Triler održaće se u noći između subote i nedelje po srednjoevropskom vremenu, a u glavnoj borbi suočiće se nekadašnji UFC prvak teške kategorije Vitor Belfort i veteranska ikona boksa – Ivander Holifild.

Ipak, pažnju svetske javnosti možda i najviše će privući činjenica da će stručni konsultant tokom prenosa biti nekadašnji predsednik SAD Donald Tramp.

Donald Tramp (75) je iskusan u organizovanju bokserskih priredbi, a tokom osamdesetih i devedesetih godina je organizovao brojne borbe u svojim kazinima u Atlantik Sitiju.

Evander Holifild (58) je nekadašnji neprikosnoveni šampion sveta u kruzer i teškoj kategoriji, a borbu protiv Belforta je prihvatio u kratkom roku, pošto je zbog pozitivnog testa na kovid 19 učešće morao da otkaže Oskar de la Hoja.

Brazilac Vitor Belfort (44) je bio šampion UFC u teškoj kategoriji. Na priredbi između 11. i 12. septembra će se još boriti Anderson Silva i Tito Ortiz, obojica nekadašnji UFC šampioni, kao i nekadašnji birtanski bokseri Dejvid Hej i Džo Furnije.

Tagovi