in

Bilova poruka Brejdiju: Najbolji u istoriji NFL

Iako u zvaničnoj objavi Toma Brejdija o završetku karijere nisu spomenuti njegovi dugogodišnji tim Nju Ingland Petriots i trener Bil Beličik, oproštajna poruka je stigla sa druge strane.

Brejdi je 20 godina proveo u Petsima izgradivši legendarnu saradnju sa Beličikom krunisanu sa šest šampionskih titula.

Zato je sve čudilo što Tom nije ni reč posvetio Bilu u načelnom saopštenju o penzionisanju, već je to uradio tek naknadno.

Ipak, čuveni strateg mu na tome nije zamerio.

“Privilegovan sam što sam draftovao i trenirao Toma Brejdija, ultimativnog takmičara i pobednika. Tomov skroman početak u profesionalnom fudbalu završio se time što je postao najbolji igrač u istoriji NFL. Konstantno je nastupao na najvišem nivou protiv rivala koji su ga činili najboljim. Njegova težnja za izvrsnošću je bila inspirativna. Tom je bio profesionalac na terenu i van njega, nosio se klasom, integritetom i ljubaznošću. Zahvaljujem mu na potrazi za izvrsnošću i pozitivnom uticaju na mene i Nju Ingland Petriotse tokom 20 godina”, napisao je Beličik.

Podsetimo, posle odlaska iz Petriotsa, Brejdi je protekle dve sezone proveo u Tampa Bej Bakanirsima, kojima jeste posvetio dobar deo oproštajnog pisma.

Tagovi