in

Bazen hladan, Partizan ne trenira

Bazen hladan, Partizan ne trenira

Izvor: VSS/Slobodan Sandić

Partizan je ostavio sasvim dobar utisak u završnici Kupa Srbije. Pune tri četvrtine je diktirao tempo protiv Novog Beograda ali je pao u poslednjih osam minuta. Čitava sezona je za Partizanov mladi tim prema očekivanjima svih u klubu.

Pred derbi narednog kola sa Crvenom zvezdom druge muke muče trofejni sastav sa Banjice. Jedan od hramova vaterpola ne radi! Radi se o grejanju.

VSS/Slobodan Sandić

Ne znam više dokle ovo traje. Bazen se ne greje od početka godine. I ranije je bilo problema pa se dese neke opravke. Napravili smo dogovor koji se ne ispunjava. Jednostavno smo ostali bez osnovnog centra za rad a kada ćemo ga dobiti ne zna se“ kaže direktor Partizana Nikola Kuljača.

Kao što se zna opština Voždovac je 2022. godine preuzela brigu o bazenu uz dozvolu Partizanu da ga koristi. Ali od uslova za korišćenje nema ništa jer hladna voda ne omogućava funkcionisanje kluba.

VSS/Dušan Sandić

„Trenirali smo u Košutnjaku, dugujemo im zahvalnost ali ne može stalno tako. Sada nam stiže važna utakmica sa Zvezdom a nama bazen po ko zna koji put ne funkcioniše“ razočaran je Kuljača.