in

Zimske modne greške koje prave sve žene, a oličenje su neukusa!

Zimske modne greške koje prave sve žene, a oličenje su neukusa!

Ovo su zimske modne greške koje većina nas pravi, a da to ni ne zna. A zbog njih, izgledamo staromodno i bez stila.

Zimi, svaka žena želi da izgleda elegantno i sa stilom, iako je to veoma teško učiniti kada su temperature niske. Oblačimo vunene hulahopke, duboke čizme, duge suknje, obimne džempere, jakne, kape i šalove – a kako se u takvoj odeći ne osećati kao „kupus“? Jednostavno je: kako ne bismo dodali dodatnu starost i težinu našoj slojevitosti, moramo se pridržavati pravila minimalizma i proporcija. Dajte prednost slobodnom rezu i lakoničnom dizajnu, izbegavajući teške detalje.

Zimske modne greške

Kardigan sa džepovima

Kardigan zimi je jedan od najomiljenijih elemenata zimske odeće među ženama svih uzrasta. Svestran je: lako se stilizuje uz suknju, haljinu, pantalone, nosi se preko majice ili samostalno. Ali čak i tako jednostavan komad odeće može vaš izgled pretvoriti u neukusan, a istovremeno dodati godine.

Kada birate kardigan, odustanite od modela sa omotom ili džepovima, izgledaju neuredno i staromodno. Umesto toga, pogledajte oversized džempere na dugmad u monohromatskim bojama ili sa modernim printovima – uvek će izgledati relevantno i sa stilom.

Pletene hulahopke

Ako vam se čini da ne možete bez pletenih hulahopki zimi, grešite. Ovaj model je bio popularan pre deset godina, kada su ga devojke uparile sa čizmama na pertlanje u boji i upotpunile izgled zdepastim pletenim dokolenicama.

Sada je ova stilizacija prepoznata kao antitrend. Da ne biste izgledali prestaro, obucite uske crne hulahopke koje će uvek izgledati moderno i harmonično sa ostalim elementima vašeg looka.

Zimske modne greške i pogrešan izbor kape

Pronalaženje savršene kape za zimu je još jedan izazov, jer su sve kape potpuno različite: kape, obimne pletene kape, sa pomponima, ukrasnim elementima, šarama, natpisima ili obični modeli… Mnoge devojke iz godine u godinu biraju univerzalnu kapu sa skupom pozadi, iako je odavno izašao iz mode. Takav model izgleda zastareo, tako da ćete u njemu odmah dobiti status „bake“.

Da biste zimi bili u trendu, nosite šešir ili pletenu kapu, a izbegavajte štras, kamenčiće i nalepnice na šeširima.

Fino pletena haljina

Zimi menjamo sofisticirane slip haljine za ženstvene pletene modele koji ne samo da nas greju, već i čine celokupnu sliku elegantnom. Takođe je lako pogrešiti sa takvim elementom garderobe i vizuelno ostariti ako izaberete pletenu haljinu sa finim pletivom.

Izgleda neuredno i dodaje volumen, tako da ga se svakako morate rešiti u 2023. godine. Šta da zamenite džemper haljinom sa visokom kragnom i bez nepotrebnih detalja, to se može naglasiti samo širokim pojasom. Zapamtite da je ključ za besprekornu odeću minimalizam.

Zimske modne greške- Čizme sa dekorom

Jedna od najvećih grešaka koje pravimo svake zime je da se nadamo da niko ne obraća pažnju na cipele. Pohabani prsti čizama, kopče, nezgodni detalji – sve ovo odmah upada u oči modnim poznavaocima. Odabirom stilskih čizama, vi postavljate ton za svoju odeću, tako da ovde ne možete pogrešiti.

Cipele sa obiljem dekorativnih elemenata izgledaju neukusno: sa klinovima, perlama, raznobojnim vezicama, amblemima. Stoga, ako ne želite da dodate godine zbog cipela, birajte minimalističke modele u kojima nema ničeg suvišnog.

Bunda sa detaljima

Žene nastavljaju da nose zastarele bunde i kapute od ovčije kože koji su neopozivo izašli iz mode Jedan od njih je i prikovani model koji stari i dodaje dodatnu težinu, jer je u njega veoma teško uklopiti višeslojnu odeću.

Slobodan kroj će izgledati povoljnije i skuplje, bez kojeg više ne možemo zamisliti svoju garderobu. Obratite pažnju na dugačke oversize bunde sa kaišem koji se može skinuti, a ako želite da izgledate ženstveno, uvek možete da naglasite struk i kreirate elegantan izgled.