in

Želite li frizuru inspirisanu princezom Dajanom? Ova TikTokerka zna kako!

Nije tajna da je princeza Dajana osvojila mnoga srca svojom harizmom i stilom. Čak i kada je nosila farmerice i majicu ili jednostavnu haljinu, njene fotografije obilazile su svet, zahvaljujući odličnoj kombinaciji street stylea i glamura, koji je je na njoj odisao nonšalancijom i jednostavnošću.

Isto važi i za njene kratke i vrlo ženstvene frizure koje su joj predivno uokvirivale lice. Mnoge žene su se ugledale na nju, kopirale je i tada, a nije drugačije ni danas, kada je TikTokerka Van Rijn odlučila da ponese frizuru po uzoru na Dajaninu. Osim što je potpuno uspela u svom naumu, veoma je velika i sličnost između Lejdi Di i Van Rijn, čime je postigla još autentičniji izgled. (Pročitajte i… Učite od najboljih: Donosimo formulu stila Dženifer Aniston)

Nakon što je razdvojila kosu u sekcije, isfenirala je kosu koristeći široku četku pre nego što je sve učvrstila lakom za kosu. Kako bi upotpunila look, Van Rijn se čak i obukla kao princeza Dajana 70-ih – biseri, siva košulja te vrlo suptilna šminka uz dodatak prepoznatljivog stidljivog osmeha.

Pogledajte video u nastavku.

@70srose

The tutorial you all have been waiting for💫💗 #70s #80s #1980s #princessdiana #ladydiana #ladydi #vintage #retro #edgeofseventeen

♬ Edge of Seventeen – Stevie Nicks

Tekst originalno objavljen na ljepotaizdravlje.hr

ljepotaizdravlje.hr Princess Diana Archive / Hulton Archive Stringer/ Getty Images