Voćni aksesoari: Novi trend koji je preplavio Instagram

Ukoliko ste u potrazi za nečim što će instant osvežiti jednostavan letnji autfit, na pravom ste mestu. Ove sezone, u modi su voćni asesoari, a trend je već uveliko preplavio Instagram.

U proteklih nekoliko meseci, voćkice i povrćkice kao motivi na nakitu postali su apsolutni hit, bilo da su u pitanju stakleni, plastični ili zlatni modeli. U nastavku predstavljamo nekoliko primera sa namerom da vas uvedemo u mnogima omiljeno godišnje doba. Pripremite se na vreme!

Voćni asesoari za leto 2021.

1 Voćkice na lancu

Lanci još neće izaći iz mode, a svake godine, dizajneri ulepšavaju i unapređuju ovaj komad nakita. Ove godine pravi su hit ogrlice s kojih vise voćkice, jer se idealno slažu uz svaki autfit.

2 Štrikani nakit

Za sve one koji vole održivi nakit, imamo ideju. Štrikane voćkice!

3 Bling, bling!

Za one koje pak vole vau efekat, tu su zlatne ogrlice s po jednim komadom voća. (Pročitajte i… Novi modni trend: Kaiševi oko gležnjeva)

4 Mrtva priroda

Imamo rešenje i za one koji vole malo realističniji voćni asesoar. (Pročitajte i… Tašne koje ćemo obožavati ovog leta)

5 Ukrasite i uši!

Bilo da želite manje, veće, viseće ili realistične minđuše, ove sezone obradujte svoje uši ovakvim ukrasom! (Pročitajte i… Kakve patike ćemo nositi ovog leta)

6 Dobro nam došlo leto!

Šta više govori „leto je tu“ od šarenih narukvica idealnih za odlazak na plažu ili na bazen? (Pročitajte i… Nakit koji ćemo želeti da nosimo ovog leta)

Dmytro Buianskyi/iStock/Getty Images Plus via Getty Images