in

Tiktok seks trendovi koji su vredni pažnje #tabuteme

Tiktok seks trendovi koji su vredni pažnje #tabuteme

Ovi TikTok seks trendovi rezultat su činjenice da se sve otvorenije razgovara o brojnim tabu temama, a seksualni užitak je jedna od njih. 

 Čini se da svakih nekoliko sedmica TikTok “podivlja” zbog novog seksualnog trenda, a kako je aplikacija kritikovana zbog širenja dezinformacija o seksualnom razvoju i vaspitanju, teško je znati čemu da verujemo.

Ipak, doktorka Dženet Brito (engl. Janet Brito), seksualna trenerka, ipak je specifikovala nekoliko seksualnih trendova na ovoj platformi. Saznajte koji su to i hoće li vam upravo oni pomoći da imate odličan seks i još bolje orgazme!

TikTok seks trendovi

“Egg yolk”

Tehnika samozadovoljavanja koja vas može naučiti kako ugoditi sami sebi, kao i drugima. Doktorka Brito ističe da je važno pristupiti samozadovoljavanju  nežno kao što bismo pristupili razbijanju jajeta. Užitak je subjektivan, pogotovo s nečim tako osetljivim kao što je klitoris, stoga pazite da komunikacija i dodiri budu otvoreni.

Pristup donjem delu stomaka za pristup G-tački spolja

Doktorka kaže da je ovaj trik učinkovit samo za neke, ali kada uspe osoba saznaje koliko je neverovatan. Najvažnije je eksperimentisati jer su neke osobe osetljivije na karličnom delu. To bi značilo da, iako je kod nekih ovakav seks 1000 puta intenzivniji, su drugi imali neugodne trenutke poput ispuštanja vetrova i slično.

Pročitajte i… #ženskirazgovori- Zašto vagina ponekad boli nakon odnosa?

Jastuk ispod zadnjice

Seksualni jastuci postali su popriličan hit prošle godine, a i  u 2022. godini još uvek drže težinu kada se razgovara o seksualnim trendovima. Oni su tu da pruže “čvrstu, stabilniju” bazu koja omogućuje dublju penetraciju i može pomoći u izbegavanju bola za one koji dožive takav osećaj prilikom penetracije.

Tantrički seks

Ova drevna praksa godinama je bila na naslovnicama časopisa, a podrazumeva samo uživanje u senzaciji. Umesto toga, fokusirajte se na orgazam. Doktorka Brito ističe da je tantrički seks zapravo izvrstan za istraživanje našeg tela bez osuđivanja ili očekivanja.

Izvor: ljepotaizdravlje.hr

PeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images