in

TikTok modni trendovi za 2022. koje ćemo svi nositi!

Koji su to TikTok modni trendovi za 2022. koje će svako od nas morati da ima u ormanu, otkrivamo vam u nastavku.

Već smo duboko zakoračili u novu godinu, što znači da se već polako, ali sigurno upoznajemo s novim trendovima i stulovima. A koji će to apsolutno zavladati u ovoj godini, ako je verovati influenserima? Donosimo vam osam najpopularnijih komada odeće koje će, prema TikToku, zavladati 2022. A neke od njih verovatno već i posedujete!

TikTok modni trendovi za 2022.

Uski kombinezoni

Ovaj komad odeće je čas tu, čas nije, ali svakako nikada nije izašao iz mode. Za razliku od prethodnih sezona, ove 2022. popularni će biti kombinezoni uz telo. A ono što posebno utiče na njihovu popularnost je raznolikost i laka prilagodljivost. Pa tako, mogu da se nose i uz teksas jaknu, blejzer ili sako.

Perje

Ovaj detalj na odeći će biti veoma popularan u 2022. Od minimalizma, do upečatljivih komada, dakle za svakog ponešto, perje će biti svuda, kao mali dodir drame u dnevnim i večernjim autfitima.

„Operske“ rukavice

Superduge rukavice iznad lakta postale su statement komad odeće koji ćemo i te kako nositi u ovoj godini.

Pročitajte i… Kaiševi za 2022.

Otkrivanje srednjeg dela tela

S vraćanjem plitkih pantalona, mini sukanja i farmerica, i s sve većom potražnjom za topovima, srednji deo tela (stomak) u fokusu je ove godine.

Slojevito

Na drugom kraju modne skale, pored otkrivanja više kože nego obično, biće popularno i slojevito oblačenje. Topove i korsete ćemo oblačiti preko košulja, a blejzeri će nam biti najbolji prijatelji.

Platforme

Obuća koju su nosile sve dame sedamdesetih godina ponovo je u modi. Čizme, sandale, klompe, cipele… Sve će biti oplemenjeno platformama. I što je nabolje od svega, ovaj komad obuće je veoma udoban i lako uklopiv uz svaki stil.

Pleteno na višem nivou

Pleteni komadi odeće već su neko vreme potpuni hit, a ove godine nosićemo svetlije i šarenije dezene.

Puf jakne

Pufnaste jakne su i dalje veoma popularne, a uz njih, u modi su i predimenzionirane čizme, šalovi i džemperi.

 

AlexVolot/iStock/Getty Images Plus via Getty Images;