in

Svečani kardigan: Blejk Lajvli u kardiganu i na svečanoj premijeri

Svečani kardigan: Blejk Lajvli u kardiganu i na svečanoj premijeri

Pisali smo o tome koji su kardigani u trendu ove sezone, a jedan model pojavio se i na gala događaju. Blejk Lajvli je za tu priliku obukla svečani kardigan.

Bilo je za očekivati da će najbolji Bijonsini prijatelji doći da je podrže njen autobiografski film “Renesansa”. Među njima su bile i najbolje prijateljice Tejlor Svift i Blejk Lajvli. A Blejk je, kao i uvek, zasenila svojim stajlingom kojim je dominirao Šanelov svečani kardigan.

Svečani kardigan: Savršen za sve prilike

Na svečanu premijeru Lajvli je stigla u potpuno crnom autfitu, sa par hromiranih detalja kako bi se u potpunosti uklopila u estetiku čuvene Bijonsine turneje. Blejk je nosila dugi Chanel kardigan sa šljokicama (cik-cak dizajnom na dnu).

Kardigan je stilizovala uz odgovarajuću crnu mini suknju od tvida, crne čarape i platforme od lakirane kože Christian Louboutin. Savršeni autfit zaokružile su prozirne crne rukavice (više zbog mode, nego zato što je bilo hladno, jer mrežasti materijal ne štiti od hladnoće, to je sigurno).

Blejk Lajvli je za tu priliku odabrala aksesoare koji su se savršeno uklopili u autfit: svetlucava ogrlica sa štrasom, dijamantske minđuše sa safirima, svetlucave narukvice i nekoliko prstenova. Naravno, tu je i uvek besprekorna frizura (šta bismo dali da imamo njenu kosu…). A njen glam je uključivao ružičastu senku, rumenilo i karmin u boji breskve.

Njena najbolja prijateljica Tejlor Svift nosila je Balmain haljinu inspirisanu disko kuglom sa detaljima rozete i dubokim prorezom sa strane. Imala je sličnu frizuru kao i Blejk Lajvli i prepoznatljivi crveni karmin. Ona i Bijonse su poznate po tome što pružaju podršku jedna drugoj u svim prilikama. Tako da uopšte nije čudno što se pojavila na svečanoj premijeri Bijonsinog autobiografskog filma.

Tejlor je zahvalila Bijonse što je prisustvovala slatkim postom na Instagramu koji je glasio: “Tako mi je drago što nikada neću znati kakav bi moj život bio bez uticaja @beionce. Način na koji je ona mene i svakog umetnika naučila da krše pravila i prkose industrijskim normama”.

 

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images Entertainment