in

Sve je štrikano & heklano ovog leta!

Ako je verovati dizajnerima, štrikana i heklana odeća (i asesoari) na velika vrata su se vratili u modni svet ove letnje sezone. Možemo slobodno reći da je štrikano svuda!

Jasno nam je da vam je, kada pomislite na štrikanu i heklanu odeću, prva asocijacija zima, ali ovog leta, ovakvi odevni komadi jednostavno su must have.

Od majica, suknji i haljina, preko šešira i torbi, sve je štrikano, a u nastavku vam predstavljamo samo neke komade koji su obavezni za ovu letnju sezonu.

Leto 2021: Štrikano i heklano je ponovo u modi!

Kao solo odevni predmet

Ono što je posebno praktično, kada su štrikani odevni komadi u pitanju, jeste što se slažu uz svaku odevnu kombinaciju: džins, suknje, cipele na potpeticu, patike… Uz to, idealni su i za svaku priliku.

Pored neutralnih boja,veoma su popularni i printovi na štrikanim komadima.

Štrikano u varijanti topa

Topovi su već dve sezone apsolutni hit, pa ne čudi zašto se pojavila i štrikana varijanta. Za formalnije prilike, obujte štikle, a za opuštenije, izaberite omiljene patike. (Pročitajte i… Kakve patike ćemo nositi ovog leta?)

Blejzer

Iako je štrikano uglavnom povezano s opuštencijom, u varijanti blejzera očas posla daje ozbiljniji i svečaniji look.

Šortsevi

Da, i šortsevi su ove sezone štrikani, a pored toga što izgledaju sjajno, veoma su udobni!

Midi haljine

Ovakve haljine su idealne za vaš garderober jer se slažu uz gotovo sve. Ukombinujte štrikanu midi haljinu s bluzom i štiklama za večernji izlazak, ili s patikama i majicom za dnevnu varijantu.

Featured image: Mango

PR / Mango