in

Sara Džesika Parker stoji iza brojnih dizajnova

Cipele Keri Bredšo oduvek su bile u centru pažnje, pa ne čudi što se ponovo o njima priča, u nastavku serije. 

Od prvih epizoda „Seks i grada“, pa do danas u nastavku „I tek tako“, producenti su veliki akcenat stavili upravo na autfite svih glumaca i glumica. Razume se, najekstravagantnije modele svakako je oduvek nosila Keri Bredšo, a cipele su po čemu je ona prepoznatljiva.

Tako je i Sara Džesika parker, koja već ima svoju liniju obuće, odlučila je da se poigra s modelima i  učestvuje u dizajniranju obuće koje je Keri nosila tokom prve sezone „I tek tako“.

Nisam želela da ispadne kao da koristim seriju kao biznis priliku. Ali kada smo počeli da radimo na nastavku, shvatili smo da je neophodno da upotpunimo Kerin autfit asesoarima, izjavila je Sara. Tako je glumica, s saradnikom Džordžom, osmislila cipele, ne koristeći naziv njihovog brenda.

Cipele Keri Bredšo

Kako je izjavila Sara, želela je da u retro modele ubaci moderni tvist i da svakako ne razočara publiku. I zaista nije uspela da nas razočara.

Sara je naznačila koliko je obuća važna u originalnoj seriji, ali i u spinofu.

Cipele su važan deo priče i šalju poruku. Keri ima poseban odnos prema cipelama i one su važan deo njenog života. Bilo je zabavno dizajnirati ih, zaključila je na kraju.

Uz to, ono što je posebno obradovalo vernu publiku jeste što je stilistkinja Moli Rodžers sačuvala neke odevne komade i ponovo ih unela u Kerine autfite. Tako, pored čuvenih plavih cipela koje je Keri nosila na venčanju s Zverkom, videli smo i brojne druge komade kao što je bela suknja od tila, kaiš sa nitnama…

Pročitajte i… Sara Džesika Parker odgovara na kritike na račun izgleda

Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Images Entertainment