in

Ovog leta želimo šešire i kačkete domaćeg brenda Darling Hat

U senci fantastičnog šešira ili kačketa – tako želimo da provedemo ovo leto! A želja nam se ispunila kada nam je pažnju privukla kolekcija šešira Darling Hat.

Darling Hat je nov brend nastao iz ljubavi prema šeširima“, rekla nam je osnivačica brenda, manekenka Draga Jovanović, koju smo zamolili da nam predstavi aktuelne modele za ovo leto. „Naš cilj je da Darling Hat kolekcija šešira pomogne ženama i devojkama da istaknu svoj stil i upotpune  autfite, a trudimo se da u kolekcijama budu zastupljeni raznovrsni modeli kako bi svaka pronašla onaj pravi za sebe.“ Evo koji će se modeli šešira i kačketa nositi ovog leta.

5 MODELA ŠEŠIRA I KAČKETA ZA LETO 2021.

Veliki pleteni šešir

„Veliki pleteni šešir Lady neprevaziđen je letnji aksesoar, pogotovo za one koje vole u prvi plan da istaknu eleganciju. Veličina je univerzalna, a unutar šešira se nalaze dve trake koje se vežu kako bi se dobio odgovarajući obim“, ističe Draga. (Pročitajte i… Za šik i prefinjen look: Predimenzionirani slamnati šeširi)

Mini pleteni šešir

„Sledeći je model Sunflower, mini pleteni šešir, koji je definitivno najslađi član naše letnje kolekcije i devojke ga obožavaju“, otkriva Draga. „Lako se uklapa u sve letnje kombinacije i inspirisaće vas na fotkanje u cvetnom polju, definitivno!

Pleteni kačket

„Za model Shade možemo reći da je idealan letnji aksesoar koji će upotpuniti vaš stil kako uz kupaći, tako i uz lepršavu haljinu ili možda teksas šorts/farmerke i košulju/bluzu.  Takođe, štiti lice od sunca dok uživamo u letnjim danima bilo na plaži ili u gradu , a svi znamo da je važno čuvati kožu od jakog UV zračenja i baš zbog toga smo mu dali ime Shade.“

Urbani vizir

„Sad je na redu naš najsmeliji model do sad. Nije za svakoga – bolje pristaje uz sportske ili urbanije stilove. Crni model smo nazvali Dark Force, ali tu su i  Blue Force, Red Force, Purple Force i Yellow Force.

Panama

„Ovo je model za sva godišnja doba, ali se i te kako može nositi dok tokom vrelih letnjih dana jurite gradom. Dopustite da šešir ostavlja utisak umesto vas!“, savetuje Draga.

Jovana Nikolić